Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Coral Blue Beach-Gerakini

Термин
Услуга
Double
Bungalow
Family Bunk Bed
Цена по лица за 7 ноќевања со појадок и вечера
27.05-03.06.2018
7 HB
190 €
200 €
225 €
03.06-10.06.2018
7 HB
210 €
225 €
245 €
10.06-17.06.2018
7 HB
249 €
260 €
280 €
17.06-24.06.2018
7 HB
279 €
290 €
310 €
24.06-01.07.2018
7 HB
299 €
310 €
330 €
01.07-08.07.2018
7 HB
335 €
350 €
370 €
08.07-15.07.2018
7 HB
375 €
389 €
410 €
15.07-22.07.2018
7 HB
415 €
429 €
445 €
22.07-29.07.2018
7 HB
435 €
445 €
465 €
29.07-05.08.2018
7 HB
435 €
445 €
465 €
05.08-12.08.2018
7 HB
435 €
445 €
465 €
12.08-19.08.2018
7 HB
435 €
445 €
465 €
19.08-26.08.2018
7 HB
415 €
429 €
445 €
26.08-02.09.2018
7 HB
355 €
369 €
389 €
02.09-09.09.2018
7 HB
289 €
300 €
320 €
09.09-16.09.2018
7 HB
229 €
245 €
260 €
16.09-23.09.2018
7 HB
200 €
215 €
235 €
Две деца до 11,99 години БЕСПЛАТНО

Цена од : 217,00 $

Резервирај