Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Makednos-Nikiti

 CENOVNIK ZA REZERVACII DO 31.12.2018-KLIKNI ZA POVEKE

 

Makednos Hotel / 3 stars (B) / Nikiti / Chalkidiki-Sithonia            
Цените се валидни за резервации од 01.11.18 00:00 дo 31.12.18 23:59            
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата дсе врши во денари (1еур=62мкд)          
Доплата на туристичка такса се врши во хотел -1,50 еур по соба на ден.            
Минимум ноќи      2  3  3  3  3  3
Тип на соба   Сместување 01.05.19-05.06.19 06.06.19-30.06.19 01.07.19-27.07.19 28.07.19-28.08.19 29.08.19-15.09.19 16.09.19-01.10.19
Single Room -  BB 1Ad 29 57 66 97 57 29
Single Room -  BB 1Ad+1ch(0-2,99) 29 57 66 97 57 29
Double Room -  BB 2Ad 36 71 81 121 71 36
Double Room -  BB 2Ad+1ch(0-2,99) 36 71 81 121 71 36
Double Room -  BB 2Ad+1ch(3-12,99) 36 71 81 121 71 36
Double Room 4 pax -  BB 2Ad+2ch(0-2,99) 36 71 81 121 71 36
Double Room 4 pax -  BB 2Ad+2ch(0-2,99)(3-12,99) 36 71 81 121 71 36
Double Room 4 pax -  BB 2Ad+2ch(3-12,99) 45 88 102 151 88 45
Single Room -  HB 1Ad 39 67 76 107 67 39
Single Room -  HB 1Ad+1ch(0-2,99) 39 67 76 107 67 39
Double Room -  HB 2Ad 56 90 102 141 90 56
Double Room -  HB 2Ad+1ch(0-2,99) 56 90 102 141 90 56
Double Room -  HB 2Ad+1ch(3-12,99) 66 100 111 150 100 66
Double Room 4 pax -  HB 2Ad+2ch(0-2,99) 56 90 102 141 90 56
Double Room 4 pax -  HB 2Ad+2ch(0-2,99)(3-12,99) 66 100 111 150 100 66
Double Room 4 pax -  HB 2Ad+2ch(3-12,99) 84 127 141 190 127 84
Отказна политика:
За отказ до 14 дена пред влез во хотел-без пенали
За отказ 13-7 дена пред влез во хотел -се задржува 50% од вкупната сума
За отказ 6 дена пред влез во хотел-се задржува целиот износ-нема рефундација
BB-ноќевање со појадок / HB-полупансион                

 

http://www.hotelmakednos.gr/

Цена од : 21,00 $

Резервирај