Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Soussouras-Hanioti

Cenovnik za rezervacii do 31/12/2018-klikni za poveke

 

Sousouras Hotel / 3+ stars (B Sup) / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra
Цените се валидни за резервации од 02.09.18 00:00 дo 31.12.18 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1е=62мкд).
Задолжителна доплата за туристичка такса-директно во хотел.
Минимум ноќи      5  5  5  5  5  5  5  5  5
Тип на соба   Сместување 07.05.19-31.05.19 01.06.19-15.06.19 16.06.19-30.06.19 01.07.19-15.07.19 16.07.19-20.08.19 21.08.19-31.08.19 01.09.19-15.09.19 16.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19
Double Room for Sgl -  HB 1Ad 50 71 88 108 112 108 88 71 50
Double Room for Sgl -  HB 1Ad+1ch(0-11,99) 50 71 88 108 112 108 88 71 50
Double Room -  HB 2Ad 50 71 88 108 112 108 88 71 50
Double Room -  HB 2Ad+1ad 66 95 116 134 139 134 116 95 66
Double Room -  HB 2Ad+1ch(0-11,99) 50 71 88 108 112 108 88 71 50
Triple Room -  HB 3Ad 89 120 141 144 148 144 141 120 89
Triple Room -  HB 3Ad+1ch(0-11,99) 89 120 141 144 148 144 141 120 89
Family Room - Building HB 2Ad 93 129 144 149 149 149 144 129 93
Family Room - Building HB 2Ad+1ad 93 129 144 149 149 149 144 129 93
Family Room - Building HB 2Ad+2ad 93 129 144 149 149 149 144 129 93
Family Room - Bungalow HB 2Ad 108 147 162 171 171 171 162 147 108
Family Room - Bungalow HB 2Ad+1ad 108 147 162 171 171 171 162 147 108
Family Room - Bungalow HB 2Ad+2ad 108 147 162 171 171 171 162 147 108
Family Room - Bungalow HB 2Ad+3ad 139 177 193 202 202 202 193 177 139
2019-Кревет за бебе се доплаќа на лице место-8еур на ден. Доплата за клима на лице место.
Отказна политика -за отказ 10-8 дена пред влез во хотел -се задржуваат 50% пенали/ за отказ 7 дена пред влез во хотел-се задржува целиот износ

Price from : 25.00 €

Book