Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Zara-Bansko

 

Пакет цени за 3 / 4 ноќевања со појадок и вечера
DBL DELUXE-min 2; max 2+2 or 3 Adults 03.01-06.01 06.01-10.01 10.01-13.01 13.01-17.01 17.01-20.01
пакет цени за:  3 ноќи 4 ноќи  3 ноќи 4 ноќи  3 ноќи
цена по лице во DBL DELUXE  122 € 163 € 113 € 145 € 109 €
DBL DELUXE - SGL USE /1 Person/ 195 € 260 € 181 € 232 € 174 €
Rent DBL DELUXE /2 Persons/ 244 € 326 € 227 € 290 € 218 €
DBL DELUXE + EXTRA BED /3 Persons/ 330 € 440 € 306 € 392 € 294 €
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 195 € 260 € 181 € 232 € 174 €
1 Adults + 1 Chd (06-11,99) 208 € 277 € 193 € 247 € 185 €
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 195 € 260 € 181 € 232 € 174 €
1 Adults + 2 Chd (06-11,99) 269 € 358 € 249 € 320 € 240 €
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 244 € 326 € 227 € 290 € 218 €
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 305 € 407 € 283 € 363 € 272 €
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 244 € 326 € 227 € 290 € 218 €
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 305 € 407 € 283 € 363 € 272 €
2 Adults + 2 Chd (06-11,99) 366 € 488 € 340 € 436 € 327 €
APP 1-Bedroom-min 1+1; max 3+1/2+2 or 4 Adults 03.01-06.01 06.01-10.01 10.01-13.01 13.01-17.01 17.01-20.01
пакет цени за:  3 ноќи 4 ноќи  3 ноќи 4 ноќи  3 ноќи
цена по лице во APP 1-Bedroom 139 € 185 € 130 € 167 € 125 €
APP 1-Bedroom - SGL USE /1 Person/ 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
Rent APP 1-Bedroom /2 Persons/ 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Persons/ 374 € 499 € 351 € 452 € 339 €
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Persons/ 471 € 628 € 441 € 568 € 426 €
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
1 Adults + 1 Chd (06-11,99) 236 € 314 € 221 € 284 € 213 €
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
1 Adults + 2 Chd (06-11,99) 305 € 406 € 286 € 368 € 276 €
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
2 Adults + 1 Chd (06-11,99) 347 € 462 € 325 € 418 € 314 €
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 277 € 370 € 260 € 334 € 251 €
2 Adults + 2 Chd (06-11,99) 416 € 554 € 389 € 502 € 376 €
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-11,99) 347 € 462 € 325 € 418 € 314 €
3 Adults + 1 Chd (02-05,99) 374 € 499 € 351 € 452 € 339 €
3 Adults + 1 Chd (06-11,99) 443 € 591 € 415 € 535 € 401 €
Отказ 21 21 21 21 21
Пенали за отказ (ноќи) 50% 50% 50% 50% 50%
NO show пенали (ноќи) 100% 100% 100% 100% 100%
Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност 1 еур = 62 мкд  
ЗАДОЛЖИТЕЛНО:          
Во цената не е вклучено Туристичка такса од 1.1 евро по лице на ноќ    
*** Ски гардеробата во хотелот може да се користи само за сопствена ски опрема (не е дозволено оставање на изнајмена ски опрема)
Early bookings:          
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2018 и уплата 100% до 05.12.2018  
           
ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:           
Превоз од Скопје со аранжман- Возрасен – 35еур, Дете од 2-11,99год – 25еур    
Превоз од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Велес со аранжман- 45еур, Дете од 2-11,99год – 35еур
Само превоз од Скопје – 40еур, дете од 2-11,99год – 30еур      
Само превоз од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Велес – 50еур, дете од 2-11,99год – 40еур

 

Цена од : 113.00 €

Резервирај