Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Porfi-Nikiti

Ценовник во PDF-кликни за повеќе

Porfi beach hotel ***Никити
2019
Цените се изразени по соба на ден, во евра а уплата се врши во денари (1еур=62 мкд ).
Ноќевање со појадок
26/04-02/06 27/09-13/10
03/06-23/06 16/09-26/09
24/06-14/07 01/09-15/09
15/07-31/08
 
Минимум ноќевања
2
3
4
4
 
 
Стандардна соба
2 возрасни
56
68
99
112
 
Супериор соба
 
2 возрасни
64
86
110
145
 
2 возрасни + 1 дете 2-11,99
64
86
110
145
 
3 возрасни
86
116
149
196
 
Фамилијарна супериор соба
 
2 возрасни
75
110
134
170
 
2 возрасни + 1 дете 2-11,99
75
110
134
170
 
2 возрасни + 2 деца (2-11,99)(0-1,99)
75
110
134
170
 
2 возрасни + 2 деца (2-11,99)
94
138
168
213
 
3 возрасни
101
149
181
230
 
3 возрасни+1 дете 0-1.99г
101
149
181
230
 
3 возрасни+1 дете 2-11.99 г
101
149
181
230
 
Јуниор суите
 
2 возрасни
102
153
186
209
 
2 возрасни+ 1 дете до 11,99 год
102
153
186
209
 
3 возрасни
102
153
186
209
 
Фамилијарен суит
 
2 возрасни
136
186
209
243
 
2 возрасни+2 деца до 11,99 год
136
186
209
243
 
3 возрасни
136
186
209
243
 
3 возрасни+1 дете до 11,99 год
136
186
209
243
 
Доплата за полупансион – возрасни 14 е на ден / деца 2-11,99 год 7 е на ден
Оваа доплата не подлежи на попуст за рани резервации
 
 
 
 
Попусти за рани резервации
 
Резервации до 31.01.19
-20 %
50% уплата
 
Резервации до 31.03.19
-15 %
50% уплата
 
 
Напомена:
Туристичка такса се плаќа на лице место –во хотелот ( 1,50 еур , за соба на ден )
 
 
Отказна политика:
-За отказ 14дена пред влез во хотел , се задржуваат 30% од вкупната сума
-За отказ 13-10 дена пред влез во хотел-се задржува 50% од вкупната сума
-За отказ 9 денапред влез во хотел или НЕ појавување во хотел и порано напуштање-се задржува целиот износ, нема рефундација

 

 

Цена од : 28.00 €

Резервирај