Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Велигден 2019

 ВЕЛИГДЕН –Бугарија 2019

 

 

 

3 НОЌЕВАЊА

4 НОЌЕВАЊА

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

ST.GEORGE SKI&SPA-БАНСКО

Полупансион

Стандардна 2

Апартман 2+2

 

84e – 5208 мкд

102е – 6324 мкд

 

Дете 6-11,99 год-на доп. кревет 36е

Возрасен на доп. кревет 69е

Задолжителна доплата за Велигденски ручек 10е возрасни и 5е деца 6-11.99 год.

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

RIVERSIDE-БАНСКО

All inclusive light

Стандардна 2+1

Фам.соба 2+2

110 е – 6820 мкд

117е—7254 мкд

138 е -- 8556 мкд

146е -- 9052 мкд

Дете до 05,99 --3 ноќи 18 еур

                              4 ноќи 24 еур

Дете 06-11,99 -50%

3 возрасен -30%

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

GARDENIA-БАНСКО

Полупансион

Стандардна соба

Соба со балкон

Лукс соба

89е – 5518 мкд

95е – 5890 мкд

111е – 6882 мкд

120е – 7440 мкд

128е – 7936 мкд

148е – 9176 мкд

1дете до 05,99 бесплатно

2 дете до 05,99 -50%

Дете 6-11,99 год и трет возрасен -30%

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

CASA CARINA-БАНСКО

All inclusive

Dbl 2+1

Студио лукс 2+2

Апартман со 1 сп

Апартман со 2 сп

111е – 6882 мкд

127е – 7874 мкд

119е – 7378 мкд

119е – 7378 мкд

143е – 8866 мкд

164е – 10168 мкд

154е –9548 мкд

154е –9548 мкд

Дете до 05,99 –бесплатно

Дете 06-11,99 за 3ноќи 67е, за 4 ноќи 88е

3 возрасен -3ноќи 72е, 4 ноќи 94е

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

Доплата за подземен паркинг-5,50 е на ден –се плаќа во хотел.

Користење на бањарка 2,50е за цел престој со депозит од 15е( се враќа кога ќе се врати бањарката )

TRINITY-БАНСКО

Полупансион

Стандардна 2+1

Фам.соба 2+2

110е – 6820 мкд

127е – 7874 мкд

128е – 7936 мкд

146е – 9052 мкд

1 дете до 12,99-бесплатно

2 дете 2-12,99-50% ( фам.с.)

3 возрасен -30%

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

AMIRA-БАНСКО

Полупансион

Стандардна 2л.

Апп со 1 спална 2+1

Апп со 1 спална+камин 2+2

132е – 8184 мкд

162е – 10044 мкд

192е – 11904 мкд

 

Дете до 05,99 год –бесплатно

Дете 6-11,99г -81еур

3 возрасен -120е

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

RADINA’S WAY-БОРОВЕЦ

Полупансион

Стандардна 2+1

Фамилијарна соба 2+2

Апартман со 1 спална 2+2

Апартман со 1 спална лукс 2+2

105е – 6510 мкд

120е – 7440 мкд

135е – 8370 мкд

147е – 9114 мкд

 

1 дете до 12,99-бесплатно

2 дете 2-12,99-50%

3 возрасен -20%

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години

LION-БОРОВЕЦ

Полупансион

Стандардна 2+1

Фамилијарна соба 2+2

87е – 5394 мкд

111е –6882 мкд

 

1 дете до 11,99 год-бесплатно

2 дете до 11,99 год-66е

3 возрасен-66 еур

Задолжителна доплата за туристичка такса 1еур по лице на ден-за лица над 2 години