Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Sun Beach-Platamona

Ценовник за резервации до 31.12.2018-кликни за повеќе

 

Sun Beach Hotel / 3+ stars (B Sup) / Platamonas / Pieria    
Цените се валидни за резервации од 25.09.18 00:00 дo 31.12.18 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
Доплата на туристичка такса , се врши директно во хотел (1,50 еур за соба на ден ).
Минимум ноќи      2  3  4  5  4  3  2
Тип на соба   Сместување 20.05.19-07.06.19 08.06.19-15.06.19 16.06.19-15.07.19 16.07.19-30.08.19 31.08.19-08.09.19 09.09.19-15.09.19 16.09.19-05.10.19
Single Room -  HB 1Ad 48 58 66 72 78 58 48
Double Room -  HB 2Ad 53 69 84 89 98 69 53
Double Room -  HB 2Ad+1ad 71 94 113 120 132 94 71
Double Room -  HB 2Ad+1ch(0-1) 53 69 84 89 98 69 53
Double Room -  HB 2Ad+1ch(2-12,99) 53 69 84 89 98 69 53
Family Room -  HB 2Ad 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+1ad 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+1ad+1ch(2-12,99) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+1ch(0-1) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+1ch(2-12,99) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+2ch(0-1) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+2ch(0-1)(2-12,99) 99 122 131 149 153 122 99
Family Room -  HB 2Ad+2ch(2-12,99) 99 122 131 149 153 122 99
Отказна политика:
За отказ до 14 дена пред влез во хотел-без пенали
За отказ 13-7 дена пред влез во хотел -се задржува 50% од вкупната сума
За отказ 6 дена пред влез во хотел-се задржува целиот износ-нема рефундација
 

Цена од : 26.50 €

Резервирај