Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Porto Rio Hotel & Casino

Porto Rio Hotel & Casino / 4 stars (A) / Patra / Peloponnese-Ahaia  -cenovnik vo PDF -klikni za poveke  
Цените се валидни за резервации од 06.11.18 16:00 дo 31.12.18 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
Доплата на туристичка такса се врши во хотел -3еур за соба на ден.
Минимум ноќи      1  1  1  1  1  1
Тип на соба   Сместување 01.05.19-31.05.19 01.06.19-10.06.19 11.06.19-10.07.19 11.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19
Single Room -  AL 1Ad 56 58 65 86 65 56
Single Room -  AL 1Ad+1ch(0-11.99) 56 58 65 86 65 56
Double Room -  AL 2Ad 72 75 81 127 81 72
Double Room -  AL 2Ad+1ad 94 97 106 166 106 94
Double Room -  AL 2Ad+1ch(0-11.99) 72 75 81 127 81 72
Double Room -  AL 2Ad+2ch(0-11.99) 107 112 122 192 122 107
Double Room - Sea View AL 2Ad 81 84 90 136 90 81
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ad 105 108 117 178 117 105
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ad+1ch(0-11.99) 105 108 117 178 117 105
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ch(0-11.99) 81 84 90 136 90 81
Double Room - Sea View AL 2Ad+2ch(0-11.99) 121 125 135 205 135 121
Suite - Sea View AL 2Ad 117 126 140 217 140 117
Suite - Sea View AL 2Ad+1ad 153 165 183 283 183 153
Suite - Sea View AL 2Ad+1ad+1ch(0-11.99) 153 165 183 283 183 153
Suite - Sea View AL 2Ad+1ch(0-11.99) 117 126 140 217 140 117
Suite - Sea View AL 2Ad+2ch(0-11.99) 176 189 209 326 209 176
Отказна политика:                                                                                                                                                                                                                                                                                               За отказ до 21 дена пред влегување во хотел-нема пенали;                                                                                                                                                                                                         За отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел-се задржуваат 50% пенали
За отказ од 14 дена до денот на влегување - се задржува целиот износ , нема рефундација
 

Цена од : 36.00 €

Резервирај