Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Magna Graecia-Dassia,Krf

 

Bomo Magna Graecia Hotel / 4 stars (A) / Dassia / Corfu          
Цените се валидни за резервации од 23.05.19 16:01 дo 31.05.19 23:59          
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)      
Задолжителна доплата на туристичка такса-се доплаќа во хотел ( 3 еур за соба на ден ).      
Минимум престој   AL-се вклучено  5  5  5  5  5
Тип на соба Услуга Сместување 15.06.19-15.06.19 16.06.19-30.06.19 01.07.19-14.07.19 15.07.19-24.08.19 25.08.19-15.09.19
Double Room for Sgl -  AL 1Ad 90 100 115 139 129
Double Room for Sgl -  AL 1Ad+1ch(0-13.99) 90 100 115 139 129
Double Room for Sgl -  AL 1Ad+2ch(0-13.99) 90 100 115 139 129
Double Room -  AL 2Ad 89 106 120 139 135
Double Room -  AL 2Ad+1ad 120 143 163 187 183
Double Room -  AL 2Ad+1ch(0-13.99) 89 106 120 139 135
Family Room -  AL 2Ad n/a 110 n/a 163 142
Family Room -  AL 2Ad+1ad n/a 148 n/a 219 190
Family Room -  AL 2Ad+1ad+1ch(0-13.99) n/a 148 n/a 219 190
Family Room -  AL 2Ad+1ch(0-13.99) n/a 110 n/a 163 142
Family Room -  AL 2Ad+2ch(0-13.99) n/a 138 n/a 203 177
Отказна политика 2019г:
За отказ до 21 ден пред влез во хотел=без пенали
За отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел=се задржува 50% од вкупната сума
За отказ 14 дена пред влез во хотел=се задржува целиот износ-нема рефундација

 

Цена од : 44.50 €

Резервирај