Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Miramare Hotel Eretria

МИРАМАРЕ ХОТЕЛ –ЕРЕТРИА, ЕВИА

Попуст за рани резервации -10% до 15/01/2019

 

 

Макс. капацитет

29/04-31/05

12/09-06/10

01/06-15/07

01/09-11/09

16/07-31/08

Стандард соба-АНЕКС зграда

ПОЛУПАНСИОН

3

43

51

55

Трет возрасен

 

-30%

-30%

-30%

Дете до 05,99 год

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете 6-12,99 год

 

-50%

-50%

-50%

Стандард соба-АНЕКС зграда

ПОЛН ПАНСИОН

3

54

61

65

Трет возрасен

 

-30%

-30%

-30%

Дете до 05,99 год

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете 6-12,99 год

 

-50%

-50%

-50%

 

 

 

 

 

Делукс соба-гл. зелена зграда

ПОЛУПАНСИОН

3

45

55

64

Трет возрасен

 

-30%

-30%

-30%

Дете до 05,99 год

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете 6-12,99 год

 

-50%

-50%

-50%

Делукс соба-гл. зелена зграда

ПОЛН ПАНСИОН

 

56

65

75

Трет возрасен

 

-30%

-30%

-30%

Дете до 05,99 год

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете 6-12,99 год

 

-50%

-50%

-50%

СУИТЕ со 2 спални

ПОЛУПАНСИОН

4

63

72

82

3 возрасен

 

-30%

-30%

-30%

4 возрасен

 

-30%

-30%

-30%

1 дете д0 05,99

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2 дете 2-12,99

 

-50%

-50%

-50%

СУИТЕ со 2 спални

ПОЛУПАНСИОН

4

74

83

93

3 возрасен

 

-30%

-30%

-30%

4 возрасен

 

-30%

-30%

-30%

1 дете д0 05,99

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2 дете 2-12,99

 

-50%

-50%

-50%

 

Цените вклучуваат користење на аква парк кој работи од 11.00-18.00 часот, бесплатно користење на фитнес соба, како и користење на терени за тенис, кошарка и фудбал.

 

Цените се изразени во евра, по лице а уплата се врши во денари (1еур=62мкд).

Доплата на туристичка такса –на лице место, во хотел (3еур за соба на ден ).

 

Цена од : 43.00 €

Резервирај