Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Smartline Mediteranean-Paralia, Katerini

Smartline Mediterranean / 4 stars (A) / Paralia Katerinis / Pieria  
Цените се валидни за резервации од 09.04.19 00:00 дo 30.04.19 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари ( 1еур=62мкд)
Задолжителна доплата за туристичка такса-се доплаќа дирелтно во хотел-3еур за соба на ден.
Минимум ноќевања   HB-полупансион  3  3  5  5  5  5  5  3
Тип на соба Услуга Сместување 01.04.19-24.04.19 30.04.19-20.05.19 21.05.19-07.06.19 08.06.19-10.07.19 11.07.19-28.08.19 29.08.19-16.09.19 17.09.19-03.10.19 04.10.19-31.10.19
Promo Room - Economy HB 2Ad 50 50 62 90 106 90 62 50
Promo Room - Economy HB 2Ad+1ad 68 68 84 122 143 122 84 68
Promo Room - Economy HB 2Ad+1ch(0-6) 50 50 62 90 106 90 62 50
Promo Room - Economy HB 2Ad+1ch(7-13) 63 63 77 113 133 113 77 63
Single Room -  HB 1Ad 33 33 42 63 75 63 42 33
Single Room -  HB 1Ad+1ch(0-6) 33 33 42 63 75 63 42 33
Double Room -  HB 2Ad 55 55 68 96 116 96 68 55
Double Room -  HB 2Ad+1ad 75 75 92 129 156 129 92 75
Double Room -  HB 2Ad+1ch(0-6) 55 55 68 96 116 96 68 55
Double Room -  HB 2Ad+1ch(7-13) 69 69 85 120 144 120 85 69
За отказ од 15-10 дена пред влез во хотел се задржува 3 дена пенали.
За отказ 9 дена пред влез во хотел се задржува целиот износ.

Цена од : 25.00 €

Резервирај