Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Сокобања

 

 

Прв ден:24.05.2019 (петок)

Поаѓање на групата од  Кавадарци  во раните утрински часови и тргнување кон Соко Бања со попатни паузи и одмори.Пристигнување во Соко Бања во претпладневните часови. Слободно време за разглед и прошетка,слободно време за ручек и слободни активности.Сместување на групата во хотел „Здрављак ”,  кој се наоѓа на извонредна локација,односно во центарот на Соко Бања. Слободно попладне за индивидуални активности.Вечера во ресторанот на хотелот. Ноќевање.

Втор ден: 25.05.2019 (сабота)

Појадок. По појадокот можност за користење на спа центарот на хотелот или прошетка низ Соко Бања. Во договор со групата посета на најпосетуваното излетничко место Лептерија во Соко Бања. Слободно попладне за одмор и индивидуални активности. Вечера и ноќевање.

Трет ден: 26.05.2019 ( недела)

Појадок.Прошетка низ Соко Бања до договореното време со групата за тргнување кон Македонија. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Цена: 4.200 денари по лице

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

- Превоз со туристички автобус на наведената релација
- Сместување во Хотел Здрављак на база 2 ноќевања со појадок и вечера

- Користење на Спа центарот на Хотелот

- Организација и реализација на патувањето

- Пратител на групата

 

Во цената не е вклучено:

-Индивидуални трошоци

-Задолжително патничко осигурување

-Туристичка такса (90 денари по лице за 2 ноќи – се плаќа во агенција)

 

Цена од : 67.74 €

Резервирај