Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Mayor Capo di Corfu

  **** AGIOS PETROS, CORFU          
                         
  HB – half board / полупансион              
Тип на соба   min pax max pax max adl max chd max inf 03.5.2019 21.5.2019 11.6.2019 11.7.2019 26.8.2019 20.9.2019
    20.5.2019 10.6.2019 10.7.2019 25.8.2019 19.9.2019 09.10.2019
    4 4 4 4 4 4
Superior room Adult 2 3 2 1 0 61 93 120 167 120 93
Family maisonette Adult 2 4 3 2 0 78 111 137 184 137 111
Superior family suite Adult 2 6 4 3 0 106 138 173 219 173 138
                         
Reductions or Additional rates room position                      
3rd Adult 2,3           -30% -30% -30% -30% -30% -30%
4th Adult 3           -30% -30% -30% -30% -30% -30%
1st Child (0-12) 1,2,3           -100% -100% -100% -100% -100% -100%
2nd Child (0-2) 2,3           -100% -100% -100% -100% -100% -100%
2nd Child (2-12) 2,3           -50% -50% -50% -50% -50% -50%
3rd Child (0-2) 3           -100% -100% -100% -100% -100% -100%
3rd Child (2-12) 3           -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Цените се по лице на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1е=62мкд).        

 

Цена од : 61.00 €

Резервирај