Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Tresor Sousouras (ex. Hanioti Palace)

Ценовник за 2019 година -во PDF

Tresor Sousouras хотел (ex Hanioti Palace хотел ) –Ханиоти
2019
Цените се изразени по соба на ден, во евра а уплата се врши во денари (1еур=62 мкд ).
Полупансион
28/04-31/05 01/10-15/10
01/06-15/06
16/06-30/06 16/09-30/09
01/07-15/07
16/07-31/07
01/09-15/09
01/08-31/08
Минимум ноќевања
3
5
5
5
5
5
Двокреветна - приземје
2 возрасни
53
66
79
95
103
128
2 возрасни+дете до 5.99 г.
53
66
79
95
103
128
2 возрасни+дете 6-12.99 г.
66
83
99
118
129
160
3 возрасни
71
89
107
128
140
172
Двокреветна –на спрат
2 возрасни
57
70
81
118
129
160
2 возрасни+дете до 5.99 г.
57
70
81
118
129
160
2 возрасни+дете 6-12.99 г.
72
88
102
124
135
170
3 возрасни
77
95
110
134
146
184
Суите
Макс.капацитет 4 в + 1дете до 12,99
136
147
163
191
205
270
Попусти за рани резервации
 
Резервации до 31.12.18
-20%
Уплата 50% , остатокот најдоцна 20 дена пред влез во хотел
Резервации до 31.01.19
-15%
Резервации до 28.02.19
-10%
 
Кревет за бебе-бесплатно, наем на сеф -2еур на ден –се плаќа во хотел.
 
Напомена:
Туристичка такса се плаќа на лице место –во хотелот ( 3 еур , за соба на ден )
 
 
Отказна политика:
-За отказ 14-10 дена пред влез во хотел , се задржуваат 3 ноќи пенали
-За отказ 9-5 дена пред влез во хотел-се задржува 50% од вкупната сума

 

-За отказ помалку од 5 дена или НЕ појавување во хотел и порано напуштање-се задржува целиот износ, нема рефундација

Цена од : 26.50 €

Резервирај