Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Lesse-Ханиоти

 
 
ПОЛУПАНСИОН –
цена по соба на ден
12.05-18.05
19.05-31.05
01.06-15.06
16.09-22.09
16.06-30.06
01.09-15.09
01.07-21.07
22.08-31.08
22.07-21.08
23.09-01.10
 
Стандардна соба
 
2 Adults
49
62
71
84
116
138
68
 
3 Adults
71
84
99
112
154
176
89
 
2Ad+1Ch (2-11.99)
49
62
71
84
116
138
68
 
2Ad+2Ch (0-6.99)(0-1.99)
49
62
71
84
116
138
68
 
2Ad+2Ch (0-6.99)
63
77
92
106
144
171
88
 
2Ad+2Ch (0-6.99)(7-11.99)
63
77
92
106
144
171
88
 
2Ad+2Ch (7-11.99)
63
77
92
106
144
171
88
 
2Ad+2Ch(2-11.99) (0-1.99)
63
77
92
106
144
171
88
 
3Ad+1Ch (0-1.99)
71
84
99
112
154
177
89
 
3Ad+1Ch (2-11.99)
71
84
99
112
154
177
89
 
Фамилијарна соба
 
2Ad+2Ch (0-6.99)(7-11.99)
161
161
151
156
189
198
161
 
2Ad+2Ch (0-6.99)
161
161
151
156
189
198
161
 
2Ad+2Ch (7-11.99)
161
161
151
156
189
198
161
 
3Ad+1Ch (0-1.99)
161
161
129
133
167
175
161
 
3Ad+1Ch (2-11.99)
161
161
151
156
189
198
161
 
4Ad
161
161
173
178
211
220
161
 
2Ad+3chd (0-11.99)
228
228
195
200
233
240
228
 
3Ad+2chd(0-11.99)
228
228
195
200
233
240
228
 
4Ad+1chd(2-11.99)
228
228
195
200
233
240
228
 
3Adl+3chd(0-11.99)
272
272
240
244
278
286
272
 
4Ad+2chd(0-11.99)
272
272
240
244
278
286
272
 
5Ad+1chd(2-11.99)
272
272
240
244
278
286
272
 
 
Доплата за полн пансион ( не подлежи на попуст за рани резервации )
Возрасни 13 еур на ден, деца до 06,99 бесплатно, деца 7-11.99-8 еур на ден.
 
Попусти за рани резервации ( се пресметуваат на горе наведените цени )
За резервации до 31.12.18
-20%
За стандард и фам соби
За резервации до 28.02.19
-15%
За стандард и фам соби
 
 
 
 
Цените се изразени по соба на ден, во евра а уплата се врши во денари (1еур=62 мкд ).
 
Напомена:
Од 01.01.2018 Грција воведува туристичка такса која ќе се плаќа на лице место –во хотелот ( 3 еур на ден )

 

 

Цена од : 24.50 €

Резервирај