Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

За нас

Планет Травел Ви ги нуди следните услуги:

-Хотелски резервации
-Авио билети
-Автобуски билети
-Трансфери / превоз / во земјата и странство
-Патничко осигурување
-Организација на семинари, саеми и конгреси
-Групни патувања

Поради многу промени на цените, специјални попусти, промена во периоди и слично, објавени цени се од информативен карактер и подлежат на промени без претходна најава. Ве молиме јавете се во нашата канцеларија за проверка на истите.

Работно време:

Летно
Пон/Пет 08,30-19,00
Сабота 10,00-15,00

Зимско
Пон/Пет 08,30-17,00
Сабота 09,00-14,00