Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Lion-Borovec

ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 30.09.2019
х.ЛИОН  4* - БОРОВЕЦ
Цени по соба на ден
УСЛУГА
28.12-03.01
04.01-10.01
15.02-21.02
15.12-27.12
11.01-17.01
25.01-14.02
22.02-28.02
01-12-14.12
18.01-24.01
23.02-31.03
Соба Стандард
1 возрасен
Н.В
107
46 €
44€
42
1 возерасен+1 дете(4-11,99)
Н.В
97
59€
55€
51
2 возрасни
Н.В
111
68€
64€
58
Соба Лукс (2+1)
1 возрасен
Н.В
115
75€
71€
62
1 возрасен+1 дете(4-11,99)
Н.В
102
66€
63€
55
1 возрасен+2 деца(4-11,99)
Н.В
123
80€
76€
66
2 возреасни
Н.В
116
75€
71€
65
2 возрасни+1 дете(4-11,99)
Н.В
138
90€
85€
74
3 возрасни
Н.В
156
102€
95€
85
Соба Family (2+2)
2 возрасни
Н.В
125
90€
84€
77
2 возрасни+2 деца(4-11,99)
Н.В
146
118€
111€
99
3 возрасни
Н.В
167
132€
126€
118
3 возрасни+1 дете(4-11,99)
Н.В
190
133€
125€
110
4 возрасни
Н.В
210
147€
138€
122
 

 

Задолжителна доплата на туристичка такса -1еур по лице на ден ( за лица над 2 години ).

Цена од : 34.00 €

Резервирај