Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Primasol Louis Ioanian Sun-Крф

Ценовник за лето 2019-ПДФ

 

Primasol Louis Ionian Sun / 4 stars (A) / Agios Ioannis / Corfu  
Цените се валидни за резервации од 25.03.19 00:00 дo 30.04.19 23:59
Цените се по соба на ден изразени во евра , а уплата се врши во денари (1е=62мкд)
Задолжителна доплата на туристичка такса-3еур за соба на ден-се доплаќа во хотел.
Минимум ноќи      3  5  5  5  5  3
Тип на соба   Сместување 03.05.19-25.05.19 26.05.19-24.06.19 25.06.19-17.07.19 18.07.19-25.08.19 26.08.19-19.09.19 20.09.19-15.10.19
Single Room -  AL 1Ad 72 114 127 156 127 72
Double Room - Sea View AL 2Ad 90 144 164 203 164 90
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ad 123 194 222 274 222 123
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ch(0-1) 90 144 164 203 164 90
Double Room - Sea View AL 2Ad+1ch(2-12.99) 90 144 164 203 164 90
Family Room - Inland View AL 2Ad 103 160 180 219 180 103
Family Room - Inland View AL 2Ad+1ch(0-1) 103 160 180 219 180 103
Family Room - Inland View AL 2Ad+1ch(2-12.99) 103 160 180 219 180 103
Family Room - Inland View AL 2Ad+2ch(0-1) 103 160 180 219 180 103
Family Room - Inland View AL 2Ad+2ch(0-1)(2-12.99) 103 160 180 219 180 103
Family Room - Inland View AL 2Ad+2ch(2-12.99) 116 180 203 247 203 116
Family Room - Sea View AL 2Ad 112 173 193 234 193 112
Family Room - Sea View AL 2Ad+1ch(0-1) 112 173 193 234 193 112
Family Room - Sea View AL 2Ad+1ch(2-12.99) 112 173 193 234 193 112
Family Room - Sea View AL 2Ad+2ch(0-1) 112 173 193 234 193 112
Family Room - Sea View AL 2Ad+2ch(0-1)(2-12.99) 112 173 193 234 193 112
Family Room - Sea View AL 2Ad+2ch(2-12.99) 125 194 217 263 217 125
Отказна политика 2019г:
За отказ до 21 ден пред влез во хотел=без пенали
За отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел=се задржува 50% од вкупната сума
За отказ 14 дена пред влез во хотел=се задржува целиот износ-нема рефундација

 

  

 

Цена од : 45.00 €

Резервирај