Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

REGNUM-Банско

ценовник за зима 2018-19 -кликни за повеќе

 

REGNUM HOTEL&SPA ***** BANSKO                                                                           Зима 2018-2019

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН , 

Цените се по соба на ден , во евра а плаќање се врши исклучиво во денари 1еур=62 мкд.

7=6 , 12 =10 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 21.11.2018 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 26.12.2018 И ПОСЛЕ 02.01.2019

-30% за престој 10-31.01.19 ( мин 3 ноќи )

 

27.12-01.01

21.12-26.12

02.01-09.01

18.01-02.02

10.01-17.01

03.02-28.02

01.12-20.12

01.03-13.04

EXECUTIVE SUITE

1adl

179

125

99

84

1adl+1chd 6-10.99

180

126

100

85

1adl+2chd 6-10.99

202

168

135

113

1adl+3chd 6-10.99

253

211

168

142

2adl

201

167

134

112

2adl+1chd 6-10.99

202

168

135

113

2adl+2chd 6-10.99

253

211

168

142

3adl

259

215

173

146

EXECUTIVE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

184

129

104

88

1adl+1chd 6-10.99

185

130

105

89

1adl+2chd 6-10.99

208

173

140

119

1adl+3chd 6-10.99

259

217

173

148

2adl

207

172

139

118

2adl+1chd 6-10.99

208

173

140

119

2adl+2chd 6-10.99

259

217

173

148

3adl

264

220

179

151

EXECUTIVE DELUXE SUITE

1adl

189

133

108

92

1adl+1chd 6-10.99

190

134

109

93

1adl+2chd 6-10.99

213

179

146

124

1adl+3chd 6-10.99

264

222

179

153

2adl

212

178

145

123

2adl+1chd 6-10.99

213

179

146

124

2adl+2chd 6-10.99

264

222

179

153

3adl

270

225

184

157

EXECUTIVE DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

195

137

112

96

1adl+1chd 6-10.99

196

138

113

97

1adl+2chd 6-10.99

219

184

151

130

1adl+3chd 6-10.99

270

228

185

159

2adl

218

183

150

129

2adl+1chd 6-10.99

219

184

151

130

2adl+2chd 6-10.99

270

228

185

159

3adl

275

231

190

162

GRAND SUITE

1adl

364

280

215

187

1adl+1chd 6-10.99

365

281

216

188

1adl+2chd 6-10.99

366

282

217

189

1adl+3chd 6-10.99

367

283

218

190

1adl+4chd 6-10.99

368

284

219

191

1adl+5chd 6-10.99

420

328

252

220

2adl

365

281

216

188

2adl+1chd 6-10.99

366

282

217

189

2adl+2chd 6-10.99

367

283

218

190

2adl+3chd 6-10.99

368

284

219

191

2adl+4chd 6-10.99

420

328

252

220

3adl

366

282

217

189

3adl+1chd 6-10.99

367

283

218

190

3adl+2chd 6-10.99

368

284

219

191

3adl+3chd 6-10.99

420

328

252

220

4adl

367

283

218

190

4adl+1chd 6-10.99

368

284

219

191

4adl+2chd 6-10.99

420

328

252

220

5adl

425

331

258

223

 

 

 

 

 

GRAND SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

370

285

331

192

1adl+1chd 6-10.99

371

286

332

193

1adl+2chd 6-10.99

372

287

333

194

1adl+3chd 6-10.99

373

288

334

195

1adl+4chd 6-10.99

374

289

335

196

1adl+5chd 6-10.99

425

333

369

225

2adl

371

286

332

193

2adl+1chd 6-10.99

372

287

333

194

2adl+2chd 6-10.99

373

288

334

195

2adl+3chd 6-10.99

374

289

335

196

2adl+4chd 6-10.99

425

333

369

225

3adl

372

287

333

194

3adl+1chd 6-10.99

373

288

334

195

3adl+2chd 6-10.99

374

289

335

196

3adl+3chd 6-10.99

425

333

369

225

4adl

373

288

334

195

4adl+1chd 6-10.99

374

289

335

196

4adl+2chd 6-10.99

425

333

369

225

5adl

431

336

374

229

KING SUITE

1adl

555

407

338

303

1adl+1chd 6-10.99

556

408

339

304

1adl+2chd 6-10.99

557

409

340

305

1adl+3chd 6-10.99

558

410

341

306

2adl

556

408

339

304

2adl+1chd 6-10.99

557

409

340

305

2adl+2chd 6-10.99

558

410

341

306

3adl

557

409

340

305

3adl+1chd 6-10.99

558

410

341

306

4adl

558

410

341

306

Мин. Престој

5

3

-

-

Откажување   резрвација

Под 26 дена 100%

Под 14 дена 3ноќевања

Под 14 дена 2ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

50%

2 ноќевања

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур , 25 Еур за деца од 06-09.99г. , 55 Еур за деца од 10-16.99 год. ( во главниоот ресторан второ ниво)

Локација: 400 метри од Гондолата, 900 метри од центарот на Банско

Задолжителна доплата на тур. такса -1 еур по лице на ден ( за лица над 2 години )

Цена од : 54.00 €

Резервирај