Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Inter Hotel Sandanski

Интерхотел Сандански 4*  2019 год.

Тип на соби

/ по лице на ден /

01.02.2019 - 31.01.2020год.

петок и сабота

недела - четврток

7+ ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Легло во 1/2 соба Стандард +

38.00

50.00

30.00

42.00

29.50

41.50

Легло во 1/2  Лукс соба

43.00

55.00

34.50

46.00

33.00

45.00

1/1 соба Стандард+

60.00

72.00

48.00

60.00

46.00

58.00

1/1 соба Лукс

62.00

78.00

54.00

64.00

50.00

62.00

Студио Стандард (2 лица)

124.00

148.00

100.00

122.00

96.00

120.00

Апартман Лукс (2 лица)

140.00

164.00

112.00

136.00

108.00

132.00

УСЛОВИ:

Дете /4-11,99/ наредовно легло

25.00

34.00

20.00

29.00

20.00

28.00

Дете /4-11,99/ допол. легло

12.00

21.00

10.00

18.00

10.00

18.00

Дете /4-11,99/ на доп. легло – Студио Стандард или Апарман

/

8.00

/

8.00

/

8.00

доп. легло - 12-15,99-во соба/Студио/Апартман

28.00

40.00

23.00

34.00

22.00

33.00

Возрасен на доп. легло –во Студио Стандард или Апартман

28.00

40.00

23.00

34.00

22.00

33.00

Цените се по лице и вклучуваат:ноќевање, доручек, користење на затворен и отворен базен со минерална вода,сауна,парна бања,фитнес,паркинг,интернет.

 1.Kлиентот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.

2. Клиентот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали.Промена на име  и термин помалку од 3 дена пред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од направената резервацијата.

3. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

 

4. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на клиентот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на клиентот.

 

Цена од : 30.00 €

Резервирај