Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Olympic Kosma-all inclusive


Ценовник во ПДФ-кликни за повеќе

 

Bomo Olympic Kosmas / 3 stars (B) / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra                
Цените се валидни за резервации од 17.01.19 00:00 дo 31.101.19 23:59                    
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши исклучиво во денари (1еур=62мкд)            
Задолжителна доплата на туристичка такса -директно во хотел -1,50 еур по соба на ден.              
Минимум ноќи      3  2  2  3  3  3  3  3  3  3  3
Тип на соба   Сместување 24.04.19-02.05.19 03.05.19-22.05.19 23.05.19-31.05.19 01.06.19-14.06.19 15.06.19-30.06.19 01.07.19-08.07.19 09.07.19-14.07.19 15.07.19-22.08.19 23.08.19-08.09.19 09.09.19-14.09.19 15.09.19-30.09.19
Double Room -  AL 2Ad 48 38 59 70 86 108 92 104 89 81 67
Double Room -  AL 2Ad+1ch(0-1) 48 38 59 70 86 108 92 104 89 81 67
Double Room -  AL 2Ad+1ch(2-11) 54 43 67 79 95 117 99 111 96 90 75
Triple Room -  AL 3Ad 78 61 96 112 127 144 122 144 117 120 106
Quadruple Room -  AL 2Ad+1ad+1ch(0-11.99) 95 75 118 129 144 172 145 158 141 135 122
Quadruple Room -  AL 2Ad+2ad 97 77 121 131 147 175 148 159 143 138 124
Quadruple Room -  AL 2Ad+2ch(0-11.99) 94 74 116 127 142 171 144 156 140 133 121
Single Room - Standard AL 1Ad 35 27 43 56 65 81 68 85 68 63 56
Single Room - Standard AL 1Ad+1ch(0-1) 35 27 43 56 65 81 68 85 68 63 56
Double Room - Standard AL 2Ad 48 38 59 70 86 108 92 104 89 81 67
Отказна политика: За отказ до 21 дена прев влегување во хотел-нема пенали; за отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел-се задржуваат 50% пенали
                                    За отказ од 14 дена до денот на влегување - се задржува целиот износ , нема рефундација
   

Цена од : 24.00 €

Резервирај