Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Potamaki Beach-Benitses, Corfu

 

Potamaki Beach Hotel / 3 stars (B) / Benitses / Corfu              
Редовен ценовник за 2019 година                
Цените се по соба на ден, изразени во евра ( уплата се врши исклучиво во денари 1е=62мкд)      
Доплата на туристичка такса се врши диретно во хотел (1,50 еур за соба на ден )          
Минимум ночи   Ноќ. со појадок  1  1  1  1  1  1  1
Тип на соба Услуга Сместување 01.05.19-09.06.19 10.06.19-24.06.19 25.06.19-07.07.19 08.07.19-31.08.19 01.09.19-14.09.19 15.09.19-22.09.19 23.09.19-10.10.19
Single Room - Standard BB 1Ad 42 43 48 60 48 43 42
Single Room - Standard BB 1Ad+1ch(0-2) 42 43 48 60 48 43 42
Double Room - Standard BB 2Ad 53 56 65 79 65 56 53
Double Room - Standard BB 2Ad+1ad 71 75 87 106 87 75 71
Double Room - Standard BB 2Ad+1ch(0-2) 53 56 65 79 65 56 53
Double Room - Standard BB 2Ad+1ch(3-5,.99) 53 56 65 79 65 56 53
Double Room - Standard BB 2Ad+1ch(6-11,99) 66 69 80 98 80 69 66
Single Room - Standard HB 1Ad 56 57 62 75 62 57 56
Single Room - Standard HB 1Ad+1ch(0-2) 56 57 62 75 62 57 56
Double Room - Standard HB 2Ad 79 81 93 107 93 81 79
Double Room - Standard HB 2Ad+1ad 111 113 130 149 130 113 111
Double Room - Standard HB 2Ad+1ch(0-2) 79 81 93 107 93 81 79
Double Room - Standard HB 2Ad+1ch(3-5,.99) 86 88 100 114 100 88 86
Double Room - Standard HB 2Ad+1ch(6-11,99) 98 102 116 134 116 102 98
За отказ 14 дена пред влез во хотел се задржува 50% од вкупната сума.          
За отказ 10 дена пред влез во хотел -се задржува целата сума -нема рефундација.        

Цена од : 26.50 €

Резервирај