Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Alexander the Great-Kriopigi

Ценовник за 2018 година -PDF

Цени по лица на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
 
 
 
Полупансион
11/05-31/05/18
29/09-31/10/18
21/06-20/06/18
21/06-14/07-18
29/08-25/09/18
15/07-28/08/18
Двокреветна-поглед градина макс 3 лица
34
52
69
80
Дете до 13.99 год
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Супериор –поглед море
Макс 3 лица
52
69
92
103
Дете до 13.99 год
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Супериор XL страничен поглед на море
Макс 3 лица
69
86
109
120
3 возрасен
-50%
-50%
-50%
-50%
Дете до 13.99 год
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Доплата за полн пансион
Возрасни
17
17
17
17
Деца 2-13.99 год
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Бесплатно
Попусти за рани резервации ( уплата 100% )
За резервации до 30/04/18
-10%
 
 
 
Задолжителна доплата за туристичка такса-се плаќа при влез во хотел -3 еур на ден ( за соба ).
 
За отказ 10 дена пред влез во хотел-се задржуваат 30% пенали .
За отказ од 10 до 4 дена пред влез во хотел – се задржува 50 % од вкупниот износ
Под 3 дена –се задржува  целиот износ-нема рефундација

 

Не појавување во хотел или порано напуштање –се задржува целиот износ-нема рефундација

 

Цена од : 34.00 €

Резервирај