Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Bomo Tosca Beach-Kavala

Bomo Tosca Beach / 4+ stars (A Sup) / Kavala    
Цените се валидни за резервации од 05.12.18 00:00 дo 31.12.18 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши исклучиво во денари (1еур=62мкд)
Задолжителна доплата на туристичка такса -директно во хотел -3 еур по соба на ден.
Минимум ноќи      3  2  2  2  3  5  5  3  2
Тип на соба   Сместување 25.04.19-05.05.19 06.05.19-26.05.19 27.05.19-31.05.19 01.06.19-09.06.19 10.06.19-16.06.19 17.06.19-20.07.19 21.07.19-25.08.19 26.08.19-15.09.19 16.09.19-06.10.19
Double Room - Bunk Bed/Sea View UL 2Ad 90 86 90 90 107 141 154 122 107
Double Room - Bunk Bed/Sea View UL 2Ad+1ch(0-11,99) 90 86 90 90 107 141 154 122 107
Double Room - Bunk Bed/Sea View UL 2Ad+2ch(0-11,99) 102 96 102 102 121 159 174 138 121
Single Room - Sea View UL 1Ad 80 77 80 80 93 123 132 107 93
Single Room - Sea View UL 1Ad+1ch(0-11,99) 80 77 80 80 93 123 132 107 93
Double Room - Sea View UL 2Ad 90 86 90 90 107 141 154 122 107
Double Room - Sea View UL 2Ad+1ad 122 115 122 122 145 190 208 165 145
Double Room - Sea View UL 2Ad+1ch(0-11,99) 90 86 90 90 107 141 154 122 107
Suite - Sea View UL 2Ad 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite - Sea View UL 2Ad+1ch(0-11,99) 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite - Sea View UL 2Ad+2ad 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite - Sea View UL 2Ad+2ch(0-11,99) 178 170 178 178 193 252 271 193 170
Suite Family  - Sea View UL 2Ad 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+1ad 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+1ch(0-11,99) 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+2ad 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+2ch(0-11,99) 147 139 147 225 249 288 241 188 162
Отказна политика: За отказ до 21 дена прев влегување во хотел-нема пенали; за отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел-се задржуваат 50% пенали
                                    За отказ од 14 дена до денот на влегување - се задржува целиот износ , нема рефундација

 

Цена од : 43.00 €

Резервирај