Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Hanioti Melathron-Ханиоти

Полупансион
28/04-31/05 27/09-20/10
01/06-30/06
01/07-15/07
24/08-26/09
16/07-23/08
Двокреветна стандард
2 возрасни
55
77
97
88
123
2 возрасни+ дете до 5.99
55
77
97
88
123
2 возрасни+дете 6-12.99
69
96
121
110
154
3 возрасни
74
104
131
119
166
Јуниор суите
2 возрасни+ дете до 5.99
80
111
138
122
173
2 возрасни+дете 6-12.99
100
139
172
153
216
2 возрасни+2 деца до 5.99
80
111
138
122
173
2ad+2ch(0-5.99)(6-12.99)
100
139
172
153
216
2 возрасни+2 деца до 6-12.99
120
167
206
183
260
3 возрасни
108
150
186
165
234
3 возрасни+дете до 5.99
108
150
186
165
234
3 возрасни+дете 6-12.99
128
178
220
195
277
Суите
2 Adults
144
211
255
211
311
3 Adults
144
211
255
211
311
4 Adults
144
211
255
211
311
2Ad+1Ch (2-5.99)
144
211
255
211
311
2Ad+1Ch (6-12.99)
144
211
255
211
311
2Ad+1Ch (0-1.99)
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))
144
211
255
211
311
2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((2-5.99) (0-1.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (2-5.99))
180
262
317
262
385
2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((6-12.99) (0-1.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (2-5.99))
180
264
319
264
389
2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (6-12.99))
180
264
319
264
389
2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (2-5.99))
180
264
319
264
389
2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
3Ad+1Ch (0-1.99)
144
211
255
211
311
3Ad+1Ch (6-12.99)
144
211
255
211
311
3Ad+1Ch (2-5.99)
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))
144
211
255
211
311
3Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))
144
211
255
211
311
4Ad+1Ch (0-1.99)
144
211
255
211
311
4Ad+1Ch (2-5.99)
144
211
255
211
311
Попусти за рани резервации
За резервации до 31.01.19
-15%
 
Кревeт за бебе-бесплатно, сеф-бесплатно ( информации на рецепција ).
Цените се изразени по соба на ден, во евра а уплата се врши во денари (1еур=62 мкд ).
 
Напомена:
Од 01.01.2018 Грција воведува туристичка такса која ќе се плаќа на лице место –во хотелот ( 3 еур на ден )
 

 

За отказ 14 дена пред влез во хотел-се задржуваат 3 ноќи пенали / за отказ 14-10 дена пред влез во хотел се задрржуваат 50% од вкупната сума/ за отказ 9 дена пред влез во хотел , не појавување во хотел или порано напуштање –се задржува целата сума –нема рефундација.

Цена од : 27.50 €

Резервирај