Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Kassandra Mare

 

Kassandra Mare Hotel / 3 stars (B) / Nea Potidea / Chalkidiki-Kassandra
Цаните се валидни за резервации од 12.12.18 00:00 дo 31.12.18 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
Доплата на туристичка такса -директно во хотел ( 1,50 е по соба на ден ).
Минимум ноќи      1  3  3  3  3  3
Тип на соба   Сместување 05.05.19-31.05.19 01.06.19-20.06.19 21.06.19-25.07.19 26.07.19-20.08.19 21.08.19-31.08.19 01.09.19-24.09.19
Double Room - Standard HB 2Ad 45 57 71 87 71 57
Double Room - Standard HB 2Ad+1ad 61 76 96 117 96 76
Double Room - Standard HB 2Ad+1ch(8-11.99) 45 57 71 87 71 57
Double Room - Standard HB 2Ad+2ch(8-11.99) 57 70 89 108 89 70
Double Superior  - Superior HB 2Ad 54 71 81 96 81 71
Double Superior  - Superior HB 2Ad+1ad 74 96 109 130 109 96
Double Superior  - Superior HB 2Ad+1ad+1ch(8-11.99) 74 96 109 130 109 96
Double Superior  - Superior HB 2Ad+1ch(8-11.99) 54 71 81 96 81 71
Double Superior  - Superior HB 2Ad+2ch(8-11.99) 68 89 102 121 102 89
Double Deluxe  - Garden View HB 2Ad 72 106 134 183 134 106
Double Deluxe  - Sea View HB 2Ad 81 115 163 211 163 115
Single Room - Standard HB 1Ad 32 53 68 83 68 53
Suite -  HB 2Ad 81 115 144 211 144 115
Suite -  HB 2Ad+1ad 111 156 195 285 195 156
Suite -  HB 2Ad+1ad+1ch(8-11.99) 111 156 195 285 195 156
Suite -  HB 2Ad+1ch(8-11.99) 81 115 144 211 144 115
Suite -  HB 2Ad+2ch(8-11.99) 102 144 180 263 180 144
Double Deluxe  - Garden View AL 2Ad 95 133 161 209 161 133
Suite -  AL 2Ad 104 142 171 238 171 142
Suite -  AL 2Ad+1ad 142 196 235 325 235 196
Suite -  AL 2Ad+1ad+1ch(8-11.99) 153 209 249 339 249 209
Suite -  AL 2Ad+1ch(8-11.99) 114 156 185 251 185 156
Suite -  AL 2Ad+2ch(8-11.99) 145 198 234 317 234 198
Double Deluxe  - Sea View AL 2Ad 104 142 190 238 190 142
Single Room - Standard AL 1Ad 43 67 81 96 81 67
Double Room - Standard AL 2Ad 68 84 98 114 98 84
Double Room - Standard AL 2Ad+1ad 94 116 136 158 136 116
Double Room - Standard AL 2Ad+1ch(8-11.99) 78 97 112 127 112 97
Double Room - Standard AL 2Ad+2ch(8-11.99) 100 124 143 162 143 124
Double Superior  - Superior AL 2Ad 77 98 108 123 108 98
Double Superior  - Superior AL 2Ad+1ad 106 136 150 170 150 136
Double Superior  - Superior AL 2Ad+1ad+1ch(8-11.99) 117 150 163 184 163 150
Double Superior  - Superior AL 2Ad+1ch(8-11.99) 87 112 122 136 122 112
Double Superior  - Superior AL 2Ad+2ch(8-11.99) 112 143 156 175 156 143
Хотелот не прима деца под 7,99 години.
За отказ од 30-21 ден пред влез во хотел-се задржуваат 25% пенали -од вкупната сума
За отказ од 20-14 дена пред влез во хотел - се задржуваат 50% пенали-од вкупната сума
За отказ 13 дена пред влез во хотел-се задржува целиот износ-нема рефундација.
Порано напуштање или не појавување во хотел-нема рефундација.

 

Цена од : 22.50 €

Резервирај