Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Dionysos Inn Hotel-Ханиоти

http://hotel-dionysos.gr/EN/index.html

 

Цените се валидни за резервации од 14.05.19 00:00 дo 31.05.19 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
Доплата на туристичка такса 1,50 еур по соба на ден-се доплаќа во хотел.
Минимум ноќи      1  1  1  5  5  3  1  1  1
Тип на соба   Сместување 10.05.19-31.05.19 01.06.19-04.06.19 05.06.19-20.06.19 21.06.19-11.07.19 12.07.19-28.08.19 29.08.19-10.09.19 11.09.19-29.09.19 30.09.19-30.09.19 01.10.19-14.10.19
Studio Deluxe -  RR 2Ad 54 67 71 80 93 80 71 67 54
Studio Deluxe -  RR 2Ad+1ad 74 89 95 108 125 108 95 89 74
Studio Deluxe -  RR 2Ad+1ad+1ch(0-5) 74 89 95 108 125 108 95 89 74
Studio Deluxe -  RR 2Ad+1ad+1ch(6-11,99) 80 98 104 118 136 118 104 98 80
Studio Deluxe -  RR 2Ad+1ch(0-5) 54 67 71 80 93 80 71 67 54
Studio Deluxe -  RR 2Ad+1ch(6-11,99) 61 75 79 90 104 90 79 75 61
Studio Deluxe -  RR 2Ad+2ad 87 106 113 127 148 127 113 106 87
Studio Deluxe -  RR 2Ad+2ch(0-5) 61 75 79 90 104 90 79 75 61
Studio Deluxe -  RR 2Ad+2ch(0-5)(6-11,99) 61 75 79 90 104 90 79 75 61
Studio Deluxe -  RR 2Ad+2ch(6-11,99) 68 83 88 100 115 100 88 83 68
Double Room for Sgl -  BB 1Ad 25 32 34 41 49 41 34 32 25
Double Room -  BB 2Ad 36 45 49 58 70 58 49 45 36
Double Room -  BB 2Ad+1ad 61 77 83 98 118 98 83 77 61
Double Room -  BB 2Ad+1ch(0-5) 36 45 49 58 70 58 49 45 36
Double Room -  BB 2Ad+1ch(6-11,99) 36 45 49 58 70 58 49 45 36
Double Superior  -  BB 2Ad 54 66 70 79 90 79 70 66 54
Double Superior  -  BB 2Ad+1ad 74 88 94 107 122 107 94 88 74
Double Superior  -  BB 2Ad+1ch(0-5) 54 66 70 79 90 79 70 66 54
Double Superior  -  BB 2Ad+1ch(6-11,99) 54 66 70 79 90 79 70 66 54
Studio Deluxe -  BB 2Ad 72 85 89 98 111 98 89 n/a 72
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad 100 116 122 135 152 135 122 n/a 100
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad+1ch(0-5) 100 116 122 135 152 135 122 n/a 100
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad+1ch(6-11,99) 116 134 140 154 172 154 140 n/a 116
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ch(0-5) 72 85 89 98 111 98 89 n/a 72
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ch(6-11,99) 88 102 106 117 131 117 106 n/a 88
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ad 123 142 149 163 184 163 149 n/a 123
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(0-5) 79 93 97 108 122 108 97 n/a 79
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(0-5)(6-11,99) 88 102 106 117 131 117 106 n/a 88
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(6-11,99) 104 118 124 136 151 136 124 n/a 104
За отказ од 30 до 14 дена пред влез во хотел-се задржува 50% од вкупната сума . За отказ од 13 до 10 дена пред влез во хотел-се задржува 75% од вкупната сума. За отказ 9 дена пред влез во хотел, не појавување во хотел или порано напуштање -се задржува целиот износ , нема рефундација

Цена од : 1,116,00 ден.

Резервирај